Berggierslanden
Logo Logo

Berggierslanden prima bereikbaar

De nieuwe wijk Berggierslanden ligt aan de zuidkant van Meppel, met de omgelegde Hoogeveense Vaart als natuurlijke waterafscheiding. Dit betekent niet dat je alleen per boot van en naar je woning komt: met de Europalaan als belangrijke verbindingsweg naast de deur sta je binnen 10 minuten in het centrum van Meppel. En ben je nog sneller op de A32 en A28, richting Heerenveen of Zwolle.

Auto’s te gast

De drukke Europalaan ontsluit Berggierslanden aan de noordkant. De nieuwbouwwijk zelf wordt heerlijk rustig. Hier komt alleen bestemmingsverkeer. In de straten mag maximaal 30 km per uur worden gereden; zo kunnen kinderen veilig op straat spelen. Natuurlijk is er rekening gehouden met voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en visite.

Treinstation vlakbij

Treinreizigers zijn vanuit Berggierslanden binnen 10 minuten op het treinstation van Meppel. Je bereikt het station het snelst op de fiets; de dichtstbijzijnde bushalte ligt op een kwartiertje lopen in de naastgelegen wijk Koedijkslanden. De bussen die daar stoppen brengen je overigens vlot naar omliggende dorpen als Staphorst en Nijeveen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?