Berggierslanden
Logo Logo

Naar eigen wens bouwen

Stel je eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën stel je samen met een ontwerper je eigen huis samen. Jouw woonwensen vormen daarbij de grootste inspiratiebron. Alle ideeën over hoe je wilt wonen en leven komen op tafel. Brummelhuis maakt jouw droomwoning werkelijkheid. En dat geldt niet alleen voor kavels; ook enkele woningen aan de Botter kun je naar wens samenstellen.

Het huis van je leven

Niet alleen het huis is bijzonder, ook de weg ernaartoe. Het ontwerpen en bouwen van een huis moet een feestje zijn, vindt Brummelhuis. Daarom nemen de ontwerpadviseurs je al het regelwerk uit handen. Zij staan je bij met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutel. Samen werken jullie aan het huis van je leven.

De basis

Als eerste kies je een bouwkavel. Door een optieovereenkomst te nemen, ben je ervan verzekerd dat de kavel gedurende een bepaalde periode gereserveerd blijft.

Aan de tekentafel

Je kiest een van de inspiratieontwerpen en past die naar hartenlust aan of start het ontwerpproces met een blanco vel. Aan jou de keuze!

De tekening

Daarna gaat de ontwerper van Brummelhuis aan de slag met bouwtekeningen. Na 2 weken ontvang je deze tekeningen inclusief begroting. Je kunt nu een begin maken met het regelen van de financiering.

De vergunning

Zijn het ontwerp en de bouwtekeningen akkoord, dan vragen we de omgevingsvergunning aan.

De financiering

Zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is, maak je de financiering definitief en kan de kavel geleverd worden bij de notaris.

De handtekening

Wanneer de financiering is geregeld, maak je met het plaatsen van je handtekening jouw keuze voor Berggierslanden definitief. De koopovereenkomst voor de kavel sluit je met BPD en voor de bouw van de villa teken je een overeenkomst met de aannemer.

De bouw

We gaan jouw woning bouwen! Om degelijkheid en kwaliteit te garanderen, is Woningborg Garantie standaard. De Woningborg Garantie dekt risico’s op financieel en technisch gebied af, wat je de zekerheid geeft dat het huis wordt gebouwd.

Leven!

Hoewel deze fase niet meer bij het werkproces hoort, is het wel de allerbelangrijkste. Je wensen staan als een huis. Welkom in de woning van je leven!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?